Anlita ett byggföretag i Huddinge för byggprojektet

När du hittat ett lämpligt byggföretag i Huddinge har du tagit första steget i ditt byggprojekt. Förutom att det är viktigt att välja byggföretag med stor omsorg är det även viktigt att hålla koll på arbetet under och efter projektet är slutfört. Ditt jobb som byggherre är inte slut förrän projektet är slut. Det är nämligen vissa saker som du bör hålla koll på gällande ditt byggföretag under arbetets gång.

Under byggprojektets gång

Under byggprojektets gång kan ditt byggföretag i Huddinge komma med tilläggsarbeten. De är skyldiga att informera dig om det tillkommer något arbete utöver det ni kommit överens om. Om en skada eller något annat uppstår kan du behöva diskutera med ditt byggföretag hur ni ska gå vidare. Ibland blir det inte som man tänkt sig och det är något man får finna sig i när man håller på med byggprojekt. En Eftertraktad byggföretag huddinge är väldigt tillmötesgående och gör allt de kan för att lösa eventuella problem så smidigt som möjligt. Om ditt byggföretag i Huddinge blir försenade med vissa moment ska du meddela dem så de är medvetna om förseningen. Om försening uppstår kan olika händelseförlopp ske, beroende på vad ni tidigare avtalet om. Vid långa förseningar kan du ha rätt att häva avtalet.

Slutfört arbete av byggföretag Huddinge

Efter ditt byggföretag i Huddinge slutfört ditt byggprojekt är det bra att besikta arbetet för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Spara alltid alla kvitton du samlat på dig under projektet och notera hur lång garantitid du har på utfört arbete och material. Vänta med att betala sista fakturan till byggföretaget tills eventuella missar är åtgärdade och du kontrollerat arbetet ordentligt. Om missar upptäcks i efterhand ska du vara skyddad av en bra garanti. Enligt reklamationsnämnden har du upp till 3 år på dig att reklamera arbetet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *