Härlig solbränna med betakaroten

Folk som tränar och som är måna om sitt yttre vill gärna ha en vacker solbränna. Vältränade personer med strålande fysik och snygga muskler vill gärna se bruna och fräscha ut både på gymmet och på stranden. Däremot vill de kanske inte tillbringa så mycket tid i solen som krävs för att få en perfekt solbränna. Med ett kosttillskott av betakaroten blir huden härligt gyllenbrun även om man inte solar så speciellt mycket. När solens strålar träffar huden, blir man vackert solbrun, något som ger ett vitalt och kraftfullt intryck.

Betakaroten för en fräsch hud

Betakaroten är en terpenoid och antioxidant. Kapslarna med betakaroten bidrar till att man bibehåller en normal hud och att man dessutom får en fin färgnyans på huden. Betakaroten är ett förstadium till Vitamin A och finns naturligt i gröna och gula grönsaker. Det förekommer i exempelvis morötter och grönkål. Ofta utvinns betakaroten ur algen Dunaliella Salina. Fördelen med kapslarna är att man får ett rejält och kontrollerat tillskott av betakaroten. Man blir inte heller gulaktig eller orange i huden, utan man blir gyllenbrun direkt.

En kapsel räcker

Dagsbehovet av ämnet är en kapsel på 50 mg som sväljs med vatten och eventuellt en liten mängd fett. Man bör inte överskrida denna dos. Efter att ha använt dessa effektiva kapslar under 5-10 veckor före solexponering ser man en tydlig effekt. Huden får en varaktig, gyllenbrun färg och man ser strålande ut. Inför en semesterresa är det fint att ha en brun ton redan när man går ut på stranden första dagen. Det uppnår man med hjälp av ett kosttillskott med betakaroten.

Självklart måste man också ta hand om sig väl och äta en hälsosam och nyttig kost. Man måste få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler, kolhydrater för att orka träna ordentligt och protein för att få en bra muskeltillväxt. Det är också viktigt att ha ett sunt och hälsosamt kroppsideal, men det är bra att hjälpa naturen på traven. Genom att äta rätt och träna mycket lever man sunt, men man behöver även olika kosttillskott, som exempelvis detta kosttillskott, för att få ett optimalt resultat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *