Flyttfirma i Malmö

Istället för att fråga vänner och familj om flytthjälp så är det en god idé att anlita en flyttfirma i Malmö. Många drar sig för att fråga sina närmaste för att vi alla vet hur otroligt tungt och dessutom tråkigt det kan vara att flytta. Den näst intill obligatoriska flyttpizzan som oftast erbjuds väger upp en del men inte allt. Då är det värt att kolla upp den Främsta flyttfirma malmö och hur du kan få hjälp att flytta all dina saker.

Priset varierar beroende på flera saker

Vad kostar det att anlita en flyttfirma är nog den första fråga som dyker upp i huvudet hos många människor när det handlar om att anlita en flyttfirma i Malmö. Det är inget vi gör till vardags och därför kan det vara svårt att uppskatta priset. Sanningen är att det beror på hur mycket saker du har, hur långt du ska flytta, hur många rum det är som ska tömmas och hur stor din lägenhet är. Så det är svårt att säga men en normalstor lägenhet på cirka 75 kvm ska inte kosta mer än 8000 kronor inklusive transporten och då går det att dra av en del av priset med hjälp av RUT-avdrag.

Flyttfirma Malmö gör jobbet snabbt

Att flytta själv är alltid ett heldags-projekt, minst, oavsett hur många vänner eller hur stor del av din familj du involverar. Att anlita en flyttfirma i Malmö gör att det går snabbare. De olika faktorerna som påverkar priset påverkar också hur lång tid det tar att flytta. Hur stor lägenhet, hur många saker etc. Men en tumregel är att det inte ska ta mer än 1 timme per 10 kvm att flytta. Låt säga att du har 50 kvm som exempel. Då ska det inte ta mer än 5 timmar att flytta och med en flyttfirma i Malmö kommer det inte göra det heller.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *