Kontorsstädning i Solna

Ansvarar du för ett stort kontor med många arbetsplatser i Solna så vet du säkert hur viktigt det är med bra kontorsstädning så alla medarbetare trivs och mår bra. Arbetsmiljön är ju viktig, det är väldigt tufft att komma till en otömd papperskorg och dammigt skrivbord på måndag morgon och veta att man har hela arbetsveckan framför sig. Motsatt gäller också, den som kommer till ett skinande rent kontor där alla saker är på sin plats och det doftar rent från golven får både arbetsglädje och inspiration av det.

Daglig kontorsstädning i Solna

Gäller det ett riktigt stort kontor där många människor arbetar eller kommer på besök finns det säkert behov av daglig kontorsstädning. Särskilt i coronatider är det ju viktigt att ta ansvar och visa omtanke, det uppskattas av alla som vistas i lokalerna. Detta får du med eftertraktad kontorsstädning solna som låter sina proffs utföra jobbet precis som du vill ha det. Välj själv om ni vill att det ska städas på kontorstid eller inte och kom överens om vad som ska städas och hur. Just när det gäller kontor kan det vara klokt att tänka igenom hur skrivbord och arbetsplatser ska hanteras. Det är vanligt att städfirmor inte vill ta på sig att göra rent datorer till exempel av försäkringsskäl. En vanlig lösning är att kontorspersonalen plockar undan lite själv och att städaren gör rent de tomma ytorna på skrivbordet om inte annat avtalats.

Fönster och utsikt

Belysning är ju bra på kontor, men lika viktigt är det nog med rena fönster och dagsljus. Glöm därför inte att boka in fönsterputsning då och då när du väljer din kontorsstädning i Solna. Det går ofta att få gardinerna tvättade samtidigt om det finns sådana. Sammantaget ger det en fräschhet åt hela arbetsplatsen som stimulerar både personal och besökare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *