Varför utförs OVK i Stockholm?

Undrar du varför en OVK behöver utföras i din fastighet i Stockholm med jämna mellanrum men att kravet inte är detsamma i övriga städer? Det korta svaret är för att ventilationen behöver kontrolleras så att luftkvalitén är kvalitetssäkrad. Det länga svaret ör att kommunpolitiker högt uppsatta i Stockholm tog ett beslut för X antal år sedan där luftens kvalitet i de svenska bostäderna skulle höjas under ett par års tid. Det resonerades fram och tillbaka vilket sett som skulle vara det mest effektiva för att få bort höga radonhalter, icke-fungerande ventilationssystem samt liknande problem. Till slut kom de fram till att den lösningen som var enklast också var den som mest sannolikt skulle ha störst effekt.

Vilken lösning blev det?

Kommunpolitikerna kom fram till att om varje hushåll och fastighetsägare utförde en OVK i Stockholm varje år så skulle de höga radonhalts nivåerna och icke-fungerande ventilationssystemen med tiden försvinna en efter en. Problemet skulle med andra ord lösa sig själv med tiden om man bara hittade de systemen som fungerade och dess motsvarigheter. Det visade sig vara en vägvinnande lösning som idag har lett till att Stockholm har Nordens och Europas bästa luft, och allt tack vare vår regelbundna OVK!

Främst på OVK i Stockholm?

Det finns väldigt många firmor som vet vad de sysslar med när det kommer till felfri OVK I Stockholm. Vissa firmor arbetar med höga kostnader medan andra firmor nästintill arbetar kostnadsfritt. Alla firmorna brukar dock lämna kostnadsfria offerter på sina platsbesök vilket gör denna bransch till kanske den mest ärliga av de alla. Denna firma är dock känd för att även ha en garanti på deras ventilationskontroll vilket gör att de står ut som en i mängden bland samtliga ventilationsfirmor i staden.

Kontakta de för en tidsbokning så återkommer deras personliga kontaktperson med ett par förslag på tider som de tror hade fungerat, och så kan ni ta det därifrån!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *