Tillbyggnad på Lidingö

Behöver du göra någon form av tillbyggnad av din villa på Lidingö? Har du letat efter någon som kan göra det åt dig? Du kanske till och med behöver någon som kan hålla i hela projektet från att göra ritningar, söka bygglov och sedan uppföra tillbyggnaden enligt konstens alla regler?

Boka tillbyggnad på Lidingö

Oavsett vilken sorts tillbyggnad det är du tänker dig så gäller det att tänka igenom projektet lite i förväg och kolla vilka regler som gäller på Lidingö. Det finns skillnader vad gäller bygglov mellan olika kommuner, det kan handla om höjder och storlekar på det som ska byggas till och det är därför alltid bäst att kolla innan du sätter igång. Gäller det till exempel en altan med pooldäck så kan det också finnas andra regler som behöver kollas upp. Du kan få en Smart tillbyggnad lidingö om du väljer ett företag med rätt erfarenhet och gärna också tillgång till flera olika yrkesgrupper som kan behövas under arbetets gång.

Samordna med renovering

Om det ändå ska göras en tillbyggnad kan det finnas vinster med att samtidigt renovera om det finns minsta behov av det. Visserligen blir det ett större totalt arbete men å andra sidan kan samordningen med både transporter, material och personal göra att det totalt sett blir mer kostnadseffektivt. Ett sådant exempel kan vara om du vill bygga en carport direkt utanför groventrén, då är det perfekt att samtidigt renovera groventrén och kanske fixa till tvättstuga eller grovkök som kan ligga i direkt anslutning. Ett annat exempel är den tidigare nämnda altanen, det finns många äldre altaner som verkligen behöver renoveras, varför inte då komplettera med en tillbyggnad så det blir plats för en härlig spahörna vid huset på Lidingö. Ett räcke, lite insynsskydd och du får en helt ny och lyxig funktion på din tidigare så slitna altan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *