Duktiga veterinärer i Norrköping

Att ha ett husdjur innebär ett stort ansvar och det kräver arr man har ett telefonnummer till en närliggande veterinär i Norrköping för nödfall. Om något händer med djuret så är det upp till oss som ägare att göra något åt det. Vissa saker kan vi själva lösa hemma, men när problemet är större så behövs en utbildad veterinär. Här kommer information om en erfaren veterinär och andra veterinärkliniker för dig som bor i Norrköping.

Vad gör en veterinär?

Veterinär är ett yrke som innefattar akut och förebyggande djurhälsovård samt livsmedelshygien. Helt enkelt kan man säga att en veterinärs uppgift är att hjälpa ditt djur att må bra. Det finns olika typer av veterinärer. Distriktsveterinär är en typ som innebär att man främst jobbar med djur inom lantbruk. Som djurhälsoveterinär jobbar man istället vid husdjurs- och slakteriföreningar. Är man veterinär på en djurpark så jobbar man mest med förebyggande djursjukvård.

Välja rätt veterinär i Norrköping

Det finns många veterinärer i Norrköping att välja mellan men en veterinär som är främst. Om ditt djur har råkat ut för en olycka så vill du säkerligen hitta en effektiv veterinär Norrköping som kan hjälpa dig. Exempelvis så finns Evidensias Djurklinik i Norrköping. Denna klinik startades år 1986 och har sju stycken undersökningsrum, ett röntgenrum och en operationssal med mera. Kliniken har även ett stort antal duktiga anställda som inkluderar bland annat legitimerade veterinärer, legitimerade djurskötare och djurvårdare på utökad nivå.

En annan klinik i Norrköping är veterinärkliniken med en legitimerad veterinär vid namn Göran Lundmark. Lundmark erbjuder hjälp med en mängd saker såsom vaccinationer, medicinska utredningar, kirurgiska ingrepp och ultraljudsundersökningar. Lundmark har omkring 40 års erfarenhet, vilket innebär att han är ett bra val av veterinär.

Ännu en klinik som finns är Åbykliniken för sällskapsdjur. Precis som namnet berättar så tar deras klinik emot alla typer av sällskapsdjur. På kliniken kan du få hjälp med massor av saker såsom medicinska och kirurgiska ärenden samt även preventiva åtgärder såsom kastrationer, tandbehandling med ultraljud samt vaccinationer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *