Proffsiga snickare i Hägersten

Söker du riktiga proffs ska du anlita oss snickare i Hägersten, vi har lång erfarenhet, gillar utmaningar och har jobbat med alla möjliga sorters snickerier vilket gett oss alla kunskaper som kan behövas för att göra just det du vill få gjort. Naturligtvis kan vi ordna så du får ROT-avdraget direkt på fakturan om du är berättigad till det. Upp till 50 000 kronor på arbetskostnaden kan du få i rabatt. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Snickare renoverar kök i Hägersten

Våra Revolutionerande snickare hägersten hjälper dig gärna att förnya ditt kök. Byta ut köksluckor eller göra en större totalrenovering. Du väljer luckor, skivor och andra delar precis som du vill ha det, vi ser till att det blir perfekt sammansatt och anpassat efter hur just ditt kök ser ut. Och skulle det finnas möjlighet och önskemål kan vi förstås också hjälpa till med en härlig köksö med plats för mycket matlagning, eller kanske barhäng vid en lagom hög bänk någonstans? Du önskar, vi verkställer. Vi har byggt, renoverat och förnyat många kök i både villor och lägenheter. Vi är proffsiga och är det så att du själv inte riktigt vet vad som kan fungera bra kan vi komma med tips och förslag utifrån våra tidigare erfarenheter. Tillsammans kan vi göra det absolut bästa av ditt kök.

Andra byggjobb

Förutom kök finns det mycket som våra snickare kan göra i Hägersten. Många frågar till exempel om så kallade attefallshus och vill ha hjälp att bygga det på tomten. Vi hjälper gärna till med det också förstås. Attefallshus är bra som gäststuga eller för andra användningsområden, det går rätt fort och lätt att få det klart. Lite längre tid tar det om du ska bygga en hel villa, men vänd dig gärna till oss då också. Vi är proffs på snickarjobb, vi gillar att bygga både stort och smått här i Hägersten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *