Hitta en snickare i Stockholm

Har du bestämt dig för att bygga om, renovera eller bygga nytt i Stockholm så behöver du säkert en bra snickare som kan göra jobbet. Det finns så mycket som kan förbättra ditt boende vare sig du bor i villa eller lägenhet. Stora jobb som att lyfta tak och inreda övervåning eller små som att bygga in en garderob i ett outnyttjat hörn, vi är proffs och ser till att det blir som du vill ha det.

Renovera köket som snickare i Stockholm

Ett vanligt renoveringsprojekt är att fräscha upp köket. Nya bänkskivor, luckor, vitvaror och kanske till och med någon vägg som ska flyttas. Det gör så otroligt mycket för trivseln i det som ofta är bostadens viktigaste rum.

Vi är Branschledande snickare stockholm och hjälper dig mer än gärna att få ditt drömkök. Vi kan vara med från början till slut om du vill. Vi delar gärna med oss av tips och idéer som vi fått av erfarenhet. Gillar du ditt befintliga kök på det stora hela kanske det bara är luckorna som behöver bytas ut till något fräschare, men det kan vara praktiskt att passa på att göra lite mer omfattande förbättringar om det ändå ska renoveras. Våra snickare kan visa på många referensprojekt i Stockholm om du behöver inspiration och praktiska idéer.

ROT-avdrag gör det billigare

Är det något annat i bostaden som behöver förbättras eller förändras kan våra erfarna yrkesmän ordna det också. Kontakta oss och berätta vad det är du vill göra. Det brukar ju oftast vara så att när idén om renovering väl dykt upp så vill de flesta inte vänta längre än nödvändigt. Vi skissar, räknar budget och gör en realistisk tidsplan och vi vet vilka regler som gäller för olika byggprojekt. Våra snickare står redo i hela Stockholms län och om du äger din bostad så kan du ha rätt till ROT-avdrag vilket innebär en skatterabatt på upp till 50 000 kronor för arbetskostnaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *